Varför Blir Gud Människa? Varför Blir Han En Av Oss?

by Edouard Askmo
Comments are off for this post.

Är du seriöst intresserad av att förstå på riktigt vad Guds plan är för dig och mig? Ja då tycker jag att du skall läsa Bibeln och fortsätta göra det tills Jesus Kristus kommer tillbaka eller att du dör. Vi är som bekant dödliga. Men om Jesus Kristus kommer tillbaka innan vi dör så kan det vara goda nyheter eller dåliga nyheter beroende på om man är en förlåten syndare som följer Kristus eller om man är en oförlåten syndare som inte följer Jesus Kristus. För att vi skall veta att Gud vet hur det mänskliga villkoret är så har han kommit ner till oss och blivit människa, som en av oss fast utan att synda. Läs Bibeln. Lita inte på det jag säger. Ta reda på om det är sant och om det är det, om det kan formuleras på ett bättre sätt så att ingen behöver bli förvirrad,

cheap jerseys cheap jerseys cheap jerseys online wholesale jerseys

Share this article

Comments are closed.