Jesus Kristus Går Att Tro På Om Man Verkligen Vill Veta Varför Och Hur!

by Edouard Askmo
Comments are off for this post.

Vad Gör Man Av Sin Tro På Jesus Kristus Som Är En Gåva Som Man Förvaltar Väl Eller Dåligt? Varför frågor – Hur Frågor?

Gud Fadern Syns Genom Sitt Verk! Räcker inte det? Måste han bli en av oss för att vi skall börja fatta galoppen om varför han skapade oss? Varför prata på det här viset om Guds plan. Brist på respekt? Förhoppningsvis så är inte målet eller effekten det.

Däremot så hoppas man på att folk skall vilja ta reda på om dem vet vad dem tror på eller om dem bara tror att dem vet.

Kärlek och olika former och extas kanske går att fejka vid ett enstaka tillfälle eller till och med över en period i livet. Men när allt kommer omkring så behöver man ta reda på om allt man tycker och tänker har en grund eller om man beter sig som om livet är som ett stort smörgåsbord för en tills det dukas av.

Ta reda på vad menyn består av och vad som går att ja eller nej beställa à la carte. Vill man veta varför det här med Jesus Kristus, Guds Son eller vill man hålla det på en kulturell nivå bara?

Och om man gräver djupare, kommer man att vilja veta  mer om hur angående detta med att börja och fortsätta följa vår Herre Jesus Kristus. Rekommenderad läsning i Bibeln? Läs Johannesevangeliet. Fundera gärna på vad som står i Johannesevangeliet 1:1-18. Ta gärna en titt på Matteusevangeliet 11:28-30 och 28:18-20.

Bildresultat för Ed Askmo

Share this article

Comments are closed.