Är Jesus Kristus Viktig För Dig?

by Edouard Askmo
Comments are off for this post.

Man Kan Säga Fina Saker Om Jesus Kristus Och Det Behöver Inte Vara Fel Om Det Också Betyder Att Man Följer Honom Och Inte Bara Tycker Att Han Är Bra!

Här är en fråga till en själv först och sedan till andra? Är Jesus Kristus konkret viktig för mig i alla situationer i mitt liv? Är han på riktigt viktig? Alla kan säga Jesus Kristus är fantastisk och han skall man värdera.. Det är sant men Jesus Kristus handlar om så mycket mer. Han är Guds Son!

Förstå vad det innebär och hur det går att bibliskt bevisa och bevisa att Bibeln är bevisbar som ett övergripande mirakel i hur den skrivs ner av 39 personer i helt olika tidsperioder och från 3 kontinenter. Det är något att vara mycket seriös om.

Gud har gjort det omöjligt att slippa behöva gissa eller tro att man vet. Vår Gud har gjort det möjligt för var och an av oss som verkligen vill att veta vad han eller hon tror på.

Tron som kan veta och inte bara gissa sig till och tolka tokigt hit och dit är vad Gud erbjuder oss. Så läs Bibeln och låt dig inte övertalas eller pressas. Upptäck att Bibeln är inte krånglig men djup och konkret så det stänker om det.

Med det sagt, glöm inte att tron är en gåva från Gud som man tar vara på eller inte. Det är helt upp till en själv om man är rädd om sin själ mer än sitt yttre och allt som bara ger tillfällig eller i alla fall inte bestående växande glädje: salighet.

Share this article

Comments are closed.