Jesus Kristus Har Gjort Allt För Oss Redan!

by Edouard Askmo
Comments are off for this post.

Om Vi Säger Att Jesus Kristus Gjort Allt För Oss Redan Så Ljuger Vi Verkligen Inte. Samtidigt Så Kan Det Förvirra.

Varför ta sig tiden och skriva om detta? Det handlar om att dels förklara att allt är gjort för att vi skall kunna fortsätta Jesus Kristus Guds Sons lidanden. Hur roligt låter väl inte det kanske någon som inte läser Bibeln kommer att tycka. Även bland dem som läser Bibeln kommer det att finnas några, och inte för många får vi hoppas, som tycker att det låter lite läskigt eller tråkigt. Men vad säger man om man får veta att det är en serger som Kristi och vårt deltagande i hans lidande leder till? Är det inte en stor ära att få vara med på arvet om vi också inte ryggar tillbaka på att få utstå lidanden liksom vår Herre Jesus Kristus? Vill vi kanske vara med på arvet och inte vara med och lida för det? Fundera på det och ta reda på om vad Jesus Kristus behövde vara med om och utstå för att ge oss möjligheten att bli hans medarvingar.

Share this article

Comments are closed.