Behöver Du Veta Mer Om Vad Du Gått Miste Om?

Prenumerera!

I Bibeln står det mycket positiva saker om vad Gud gjort för att möjliggöra att vi får tillbaka det vi förlorat som han hade gett oss helt gratis. Egentligen så förtjänar vi inte detta . Men Gud är god och vill att dem som vill skall få tillbaka det.  Det är härligheten från Gud som vi förlorat och behöver få tillbaka.

Många troende har den konstiga uppfattningen att dem är bra med Gud bara för att dem tror på att han finns och så vidare. Men vill man förstå Guds godhet utan att förtså sig på den eller? Gud är allt utom skyldig oss något. Ändå har han gett och gett. Ser vi inte upp så förstår vi inte att det finns en vredens dag och att vi behöver undkomma denna dag. Vi tar för givet att vi kommer till himmelen bara vi inte är för tarvliga men bara så där lite lagom syndiga. Det sättet att se på saker och ting är livsfarligt. Vi behöver rädda själen och inte bara vår egen men även bidraga till andras själsräddningar. Mindre än så är ingenting värt att ens ta upp. Lita inte på undertecknad. Läs Bibeln, Guds Ord.

Vad Får Vi Att Ge Som Är Bestående?

Vi tänker ofta på arv på ett mänskligt sätt och glömmer att vi behöver ha ett arv i himmelen inte bara ett på jorden att få eller ge. [snart mer om detta om Gud tillåter]