Veta Mer Om Jesus Kristus Genom Att Läsa Bibeln Och Göra Det Den Säger. Lydnad Är Bra Om Det Är Av Rätt Anledning! Det Som Står I Bibeln Är Guds Ord. Jesus Kristus Är Guds Ord!  Prenumerera!

Så vem vill veta mer om att följa Jesus Kristus, Guds Son? Dem som inte vill kanske behöver ta reda på vem han är på riktigt och att det finns en andlig verklighet. Vi är först och främst själar och det kräver att vi förstår oss själva genom att ta reda på att vi är skapade till Guds avbild men att en seriös avvikelse har inträffat. Detta rättas till av Gud men vill vi ta emot det Gud vill ge oss om vi vill ta emot det och föra det vidare?

Hur Vet Man Om Folk Inte Bara Kallar Sig Kristna? Är Man Kristen Bara För Att Man Känner Det Eller Påstår Det?

Om du inte är kristen och undrar varför så många som upplever att dem är kristna eller påstår att dem är kristna är verkar lura sig själva på konfekten så kan det bero på att dem tror men tar inte reda på hur man blir och ännu mindre hur man förblir kristen. Så man säger jag är kristen eller vi är det i min familj.  Men när man frågar tillbaka hur blev du kristen så får man skumma svar som att man bett Jesus in i sitt hjärta och annat märkligt som det inte står om i Bibeln eller sådant som står i Bibeln men är lösrykt ur just sitt bibliska sammanhang: Guds Ord, Bibeln är inte ett smörgåsbord av insikter som ger fina känslor. Inget fel med känslor såvitt dessa inte tar över och gör tron på Gud en slags jultomte för vuxna. Tron är en gåva från Gud som man bör förvalta väl genom att noggrant ge akt på vad Människosonen, Jesus Kristus säger. Man behöver även lyssna på Jesus Kristus som talar genom sina Apostlar men även profeterna i Gamla Testamentet och innan Guds rike börjar på jorden: pingst dagen.

Löpande Inlägg:

Varianten Ta Emot Utan Att Ge Vidare? – Inte Om Man Följer Jesus Kristus!

Hjälp Dig Själv Och Andra Att Veta Mer Om Jesus Kristus Guds Son!

Funderar Du På Om Du Behöver Bli Kristen?

Varför Blir Gud Människa? Varför Blir Han En Av Oss?

Viljan Att Förstå Hur Viktig Jesus Kristus Är

Jesus Kristus Går Att Tro På Om Man Verkligen Vill Veta Varför Och Hur!