En Bok Som Hjälper En Att Vilja Läsa Bibeln Och Lära Känna Gud Fadern Genom Att Följa Jesus Kristus, Gud Sonen!

Fadern och Sonen Är Ett

Varför säger man så? Därför att det är så och går att verifiera genom att lära sig att vad man tror på. Det är Bibeln som gör jobbet att bevisa sig själv för en. Man skall inte blir övertalad av någon eller själv försöka övertala någon eller sig själv ens.

Är det inte helt säkert sant och gör att man kan veta vad man tror på så är det inte värt besväret. Det är något som man behöver veta att man tror på det för att det är så uppbackat av sanning att det inte kan vara fejkat. Så varför behöver man ens tro på det kanske någon undrar. Det är faktiskt en rimlig fråga om den ställs med ett sanningssökande sinnelag.

Så vad skall en sådan bok handla om? Skall man säga från början att läsaren skall ta reda på vem Jesus Kristus är på riktigt och sedan förbereda sig för att följa honom? Vet inte om det skulle hjälpa särskilt många att vilja ta reda på mer om Jesus Kristus.

Skall man prata om något ämne som handlar om relationer och vad som gör att man vet vad man är på väg med allting beroende på att man har en jätte stabil grund att stå på? Sedan när det är gjort så presentera möjligheten att ta reda på vem Gud är och varför han presenterade sig själv som en av oss för att vi skulle kunna förstå inte bara att han finns men också att han är god och välvillig.

Edouard Askmo
Edouard Askmo

Edouard Askmo

Skriv *Jesus* i sökefunktionen nedan för mer om du vill!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *